Sofia, profiilikuva
Sofia

Sofia käväsee kuvassa, outokummun hiihtokisat puuluodossa harkkojen kanssa samaan aikaan.

Hilma-Inke, profiilikuva
Hilma-Inke

Hilma-Inkerin äiti on töissä iltavuorossa ja ei pääse käyttämään Hilmaa. Oisko Hilma päässy jonku Kaakamolaisen kyytillä hallille ja takasin. Ois päässyt kuvaan. Äidillä työt alkanu, niin sen takia Hilma nyt harvemmin käynyt treeneissä. Aina kun kyyti järjestynyt. T. Hanna-Leena

Isla, profiilikuva
Isla

Isla on kovassa kuumeessa tänään vielä. Voi olla, että Isla joutuu pelit jättämään väliin...tsekataan vielä mitä huominen tuo tullessaan!

Isla, profiilikuva
Isla

Isla jää turnauksesta syrjään! Edelleen kovassa kuumeessa! Tsemppiä tytöille!

Hilma-Inke, profiilikuva
Hilma-Inke

Hilma halunnut pitää pientä taukoa jalkapallosta, koska tuntenut väsymystä ja jalkakipua. Katsellaan tilannetta hiihtoloman jälkeen.

Sofia, profiilikuva
Sofia

Sofia on kuumeessa ja oksennustaudissa. =( t.helena lassheikki

Hilla, profiilikuva
Hilla

Heippa. Janne on lisännyt pelaajalistaan vanhemman nimen sukunimellä. Tälle ei tarvitse tehdä mitään. Nimet on tarkoitettu talkoihin ilmottautumista varten, jolloin klikataan vain muun tapahtuman kohdalla tyttöjen nimien perässä olevaa sukunimeä. Tällöin pn vahvistettu osallistuminen ja ilmottautumistilastosta voi seurata koko joukkueen jäsenten talkoihin osallistumista.
Seuravvat talkoot viikolla 9 Lappiahallin kahviossa. Tark. Ohjeet ja talkoolista myöhemmin.
Matti