Maija ilmoittautui in

Tarvitsisi kyydin

Sara, profiilikuva
Sara

Tulemme hakemaan klo 17 Maijan - toivottavasti muistamme ;)
Kyyditsemme tarvittaessa takaisinkin.
- Make

Sara, profiilikuva
Sara

Harkat LAPPIA-HALLILLA. Ei Putaanhallilla!

Maija ilmoittautui in

Tarvitsisi kyydin

Saaga, profiilikuva
Saaga

Tässä olis varuste hinnat, hinta sisältää painatukset logo/pelinumero nimi.

Pelipaita pun/valk. 28.50€
Shortsit 17.50€
Verkkarit 26.50€
Pitkähihainen paita/ pikku vetskari 32€
Toppatakki 75€
Verkkapuku 51€

Jos vanhoissa tilauksissa on sovittu joku muu hinta, niin tietysti ne maksetaan niiden mukaan.
Nämä hinnat on voimassa toistaiseksi.
Tietysti jos on jollakin tiedossa sponsori joka haluaa mainoksen varusteisiin silloin hinta muuttuu. Mainoksen painokulut on 3.70-4.20€(riippuen koosta) elikkäs painatukseen menee noin 80€. Alle 300€ sopparia ei paljon kannata tehdä.

Elsa

Moi, mites tuo varustetilaus? Elsa ainakin tarvii mahd. pian uuden punaisen pelipaidan ja sortsit. Nuo alkaa olla niin pienet, ettei oikein enää viittis päälle laittaa

Maija

Maija tarvitsisi isommat shortsit ja verkkapuvun. Nykyiset kokoa 152.

Saaga, profiilikuva
Saaga

TP-47 ja Club Teatria yhteistyö jatkuu Teatrian talvikauden pyörähtäessä käyntiin. T04 joukkue välittää juniorijoukueille Club Teatrian konserttien talkoita, laskuttaa ja jyvittää tulot joukkueille. Otan nyt vastaan ilmoittautumisia alla oleviin tapahtumiin sähköpostitse. Nimi, joukkue ja puhelinnumero mukaan! Täyttö ilmoittautumisjärjestyksessä.

10.11.2017 perjantai Yö - 5 henkilöä
2.12.2017 lauantai Eini - 5 henkilöä

Lue alla oleva informaatio

Tehtävät
1. Lipunmyynti:
Tapahtuu Lapparin sisääntuloaulassa. Yksi myyjä.
Lipunmyynti alkaa ovien avautuessa klo 21 ja päättyy ravintolapäällikön niin päättäessä.
Vain yhdenhintaisia lippuja, jotka tulostetaan kassalla.
Tarkistetaan asiakkaan ikä tarvittaessa.
Otetaan vastaan maksu käteisellä tai korttimaksulla.
Myynnin sulkeuduttua lipunmyyjä siirtyy narikkaan auttamaan.
2. Narikka:
3 henkilöä koko aukiolon ajan.
Vastaanotetaan/luovutetaan asiakkaan päällysvaatteet.
Otetaan vastaan maksu käteisellä tai korttimaksulla.
Mahdolliset tipit saa talkooväki pitää ja toimittaa joukkueelleen.

3. Valvonta
Lavanedusta jolloin valvotaan, että backstage-tilaan siirtyy vain esiintyjiä tai henkilökuntaa,
tai
Pirttihirmu, jonka kahdella sisäänkäynnillä muistutetaan asiakkaita siitä, ettei alkoholijuomia saa tuoda käytävätilohin anniskelualueelta.

Työaika:
Alkaa klo 20.30 lipunmyynti tai 20.45 narikka/valvonta perehdyttämistä varten. Aikaisemmin Teatrialla toiminut lipunmyyjä voi tulla paikalle myös 20.45.
Työaika päättyy Clubin sulkeutuessa. Sulkeutumisaika määräytyy asiakkaiden poistumisen mukaan, tavallisimmin n klo 01.
Tuki:
Paikalla on Teatrian vastaava, joka perehdyttää ennen ovien aukeamista. On saavutettavissa puhelimitse illan aikana. Muista ottaa puhelinnumero talteen kännykkääsi!
Tuotto
Narikka/valvonta 13,50 €/h ja lipunmyynti 15 €/h jyvitetään joukkueen tilille heti Teatrian maksettua talkoopalkkiot.
Rutiinit:
Sähköposti-ilmoitus ohtonen(piste)jaana(miuku)gmail(piste)com, jos haluat talkoilla. Nimi, joukkue ja puhelinnumero.
Vahvistan talkoopaikan tai ilmoitan sen jo täyttyneen.
Talkoopaikan vastaanottaminen on hyvin sitovaa, peruutus vain pakottavista syistä ja mahdollisimman nopeasti.
Jos vaihdatte talkoilijaa joukkueen sisällä, minulle ilmoitus henkilöstä puhelinnumeroineen.
Talkoilijat saavat muistutuksen talkoosta ja talkooajoista 1-2 päivää ennen talkoota.
Talkoopaikalla täytetään nimilista tulo- ja lähtöaikoineen. Löytyy narikasta.
Talkoolista lähetetään minulle viimeistään seuraavana aamuna. Kuva sähköpostitse tai WhatsApp-viestinä toimii hyvin. Ohjeet talkoolistassa.
Tehtyjen työtuntien mukainen palkkio maksetaan joukkueen tilille Teatrian maksettua laskutetut tunnit.
Talkoolaisten tarve voi muuttua lyhyellä varoitusajalla riippuen myytyjen ennakkolippujen määrästä. Sovittu talkoovuoro voi peruuntua. Tapahtuma voi peruuntua. Tiedotan muutoksista asianomaisille mahdollisimman nopeasti.
Ystävällisin terveisin,
Jaana Ohtonen